Kakao Grubu Analizleri

Home / Kakao Grubu Analizleri
  • Arduvaz görünümlü çekirdek sayısı (%) Tayini
  • Böcek Yenikli, Çimlenmiş, İsli, Yabancı Tat ve Kokulu Çekirdek Sayısı Tayini
  • Canlı veya Ölü Böcek veya Böcek Parçaları, Kemirici Hayvan Kalıntıları Tayini
  • Küflü Tane Sayısı Tayini
  • Partikül Büyüklüğü (İncelik) Tayini
  • Rutubet ve Kuru Madde Tayini
  • Asitte (% HCl’de) Çözünmeyen Kül Miktarı Tayini
  • Yağsız Kakao Kitlesi (Teobromin Tayini) ve Toplam Kakao Kitlesi Tayini
  • Kakao Yağı, Süt Yağı ve Toplam Yağ Tayini
  • ICP-MS ile Multi Element Tayini
  • Okratoksin A Tayini
  • Suni Boya Aranması (Kalitatif) ve Miktar Tayini (HPLC) (E102 Tatrazin, E129 Allura Red, E110 Sunset Yellow,E129 Allura Red, E133 Brillant Blue)