Su Ürünleri

Home / Su Ürünleri

• Organoleptik Analizler
• Su Tayini (Deniz Ürünleri)

  • Sıvıda Su ve Yağ Oranı Tayini (Balık Konserveleri)
  • ICP-MS ile Multi Element Tayini
  • Histamin Tayini
  • Suni Boya Aranması (Kalitatif) ve Miktar Tayini (HPLC) (E102 Tatrazin, E129 Allura Red, E110 Sunset Yellow,E129 Allura Red, E133 Brillant Blue)
  • Aerobik Koloni Sayımı (AKS)
  • Escherichia coli Sayımı
  • Koliform Bakteri Sayımı
  • Enterobacteriaceae Sayımı
  • Koagülaz Pozitif Stafilokokların Sayımı – (Staphylococcus aureus ve diğer türler)
  • Sülfit İndirgeyen Anaerob Bakteri Sayımı
  • Maya-Küf Sayımı
  • Bacillus cereus Sayımı
  • Clostridium perfiringens Sayımı
  • Salmonella Aranması
  • Listeria monocytogenes Aranması
  • Escherichia coli O157 Aranması
  • Isıya Dirençli Campylobacter Aranması
  • Vibrio spp. (Vibrio parahaemolyticus ve Vibrio cholerae) Aranması
  • Cronobacter spp. (Enterobacter sakazakii) Aranması (Hızlı Yöntem)
  • Listeria monocytogenes ve Listeria Aranması (Hızlı Yöntem)
  • Salmonella Aranması (Hızlı Yöntem)
  • Escherichia coli Sayımı (EMS Yöntemi)
  • Escherichia coli Aranması