Yem ve Yem Katkıları

Home / Yem ve Yem Katkıları
  • Organoleptik Analizler
  • Rutubet, Kurumadde, Su Aktivitesi, Yabancı Madde, Ham Selüloz, Ham Kül, Ham Protein, Ham Yağ, Kül, HCL de Kül, Nişasta, Üre, Metabolik Enerji (Hesaplama Yoluyla), Şeker (Luff-Schoorl Yöntemi), Nitrit, Tuz Tayini, pH (yem katkıları)
  • GDO Tespiti ve Miktar Analizi
  • Bitki Geni Taraması (Soya, Mısır, Şeker Pancarı, Kanola, Pirinç)
  • Pestisit  Analizi (GC- MS/MS)
  • Melamin Tayini (LC-MS/MS)
  • ICP-MS ile Multi Element Tayini
  • Aerobik Koloni Sayımı (AKS)
  • Escherichia coli Sayımı
  • Koliform Bakteri Sayımı
  • Enterobacteriaceae Sayımı
  • Koagülaz Pozitif Stafilokokların Sayımı – (Staphylococcus aureus ve diğer türler)
  • Sülfit İndirgeyen Anaerob Bakteri Sayımı
  • Maya-Küf Sayımı
  • Bacillus cereus Sayımı
  • Clostridium perfiringens Sayımı
  • Salmonella Aranması
  • Listeria monocytogenes Aranması
  • Escherichia coli O157 Aranması
  • Isıya Dirençli Campylobacter Aranması
  • Vibrio spp. (Vibrio parahaemolyticus ve Vibrio cholerae) Aranması
  • Cronobacter spp. (Enterobacter sakazakii) Aranması (Hızlı Yöntem)
  • Listeria monocytogenes ve Listeria Aranması (Hızlı Yöntem)
  • Salmonella Aranması (Hızlı Yöntem)
  • Escherichia coli Sayımı (EMS Yöntemi)
  • Escherichia coli Aranması